LOULOU INTERIOR

"STYLING"

Interieuradvies is een investering in jouw woon- of werkbeleving. Dit kan een plek zijn waar je gaat bouwen of verbouwen maar ook verhuizen of restylen. Met het maatwerk interieuradvies zorgen we met een persoonlijke manier voor aandacht in de sfeer die je wilt creëren. Door rekening te houden met de wensen, eisen en behoeften maken we een persoonlijk advies. Het advies is uit te breiden met ontwerpen (2D en 3D). Wij voorzien adviezen aan huis maar ook online. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

We kunnen je voorzien van advies in kleuren en stoffen, indelingen en styling met eigen items of onze items. Homestyling is mogelijk met eigen meubels en decoratie items maar ook met LOULOU items. We staan je bij met maatwerk interieuradvies passend voor ieders wens.

Op kantoor een professionele uitstraling creëren? We stylen naast woningen ook kantoren en denken hierin mee over de sfeer en imago die je wilt meegeven aan je klanten. Naast advies en styling leveren we ook hoogwaardige zijde bloemen of kunstplanten voor een onderhoudsvrij en groene aankleding van je office!

Heb je een groter project? Meerdere appartementen voor reguliere of vakantieverhuur? Wij leveren in samenwerking met landelijke partners.

Maatwerk advies, meubilair en woningdecoratie.