Verzenden & Retourneren

Verzenden 

Al onze loulou interior & lifestyle-producten worden vanuit Nederland naar u verzonden via een veilige verzendmethode.

Houd er rekening mee dat we niet verzenden naar postbussen, geef daarom een fysiek adres op.

Loulou interior & lifestyle verzendt enkel op werkdagen (maandag tot en met vrijdag, met uitsluiting van feestdagen).

Bestellingen die op zaterdag en zondag zijn geplaatst, worden de volgende werkdag administratief verwerkt.

Indien het artikel op voorraad is wordt uw order binnen 24 uur verstuurt. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal loulou interior & lifestyle u hier zo spoedig als mogelijk over informeren.

In het geval dat uw loulou interior & lifestyle -pakket beschadigd aankomt als gevolg van verzending, bewaart u dan de verzenddoos, de loulou interior & lifestyle -producten en al het verpakkingsmateriaal en stuurt u ons zo snel mogelijk een e-mail met bijgevoegde foto van de schade via info@loulouinterior.nl om ons op de hoogte te stellen van de schade.

Retourneren

We hopen dat u net zoveel van uw loulou interior & lifestyle -producten houdt als wij. Als u om welke reden dan ook één of alle producten van uw bestelling wilt retourneren, heeft u veertien (14) dagen nadat de bestelling is afgeleverd om dit te doen. We geven graag een terugbetaling als aan de retourvoorwaarden (hieronder genoteerd) is voldaan.

Houd er rekening mee dat producten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele buitenverpakking moeten worden geretourneerd, die verzegeld is en daardoor ongeopend moet blijven.

Maatwerk producten en meubels alsmede textiel producten kunnen wij niet retour nemen.  Retourneren van SALE-items is niet mogelijk. Wij geven geen geld terug, wel kunt u kosteloos ruilen voor producten van hetzelfde factuurbedrag (m.u.v. maatwerk producten en meubels alsmede textiel producten en SALE items) of een hoger factuurbedrag.

U bent vrij om een retourzending te kiezen van koerier naar keuze mits de retourzending voorzien is van een track & trace code. De verzendkosten voor retourzending zijn niet restitueerbaar.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor retouren die verloren- en/of beschadigd zijn geraakt tijdens het transport. Daarom raden we aan een verzekerde leveringsmethode te gebruiken met tracking informatie. Om verlies en/of schade aan de retourproducten te voorkomen raden wij u aan de producten in dezelfde doos (inclusief inpakmateriaal) retour te zenden. Waar nodig is extra inpakmateriaal gewenst. Zo kan ongewenste schade voorkomen worden en uw retourproduct goed in ontvangst genomen worden.

Aanvragen van Retour

Volg deze stappen om uw product (en) te retourneren:

  1. Meld binnen veertien (14)dagen na levering uw retour aan per mail via info@loulouinterior.nl
  2. Geef aan wat en waarom u de zending wenst te retourneren.
  3. Wij zullen de aanvraag van uw retourzending zo snel mogelijk in behandeling nemen, doch binnen zeven (7) dagen. Wij vragen u eerst een verificatie voor de retourzending af te wachten. Verzend uw items niet zonder bevestiging van loulou interior & lifestyle. Wij kunnen zendingen zonder goedkeuring niet afhandelen.
  4. Na ontvangst van deze bevestiging kunt u de gewenste methode van retourzending nagaan, dit kan per post. Een verzending inclusief track & trace code is verplicht voor retouren zodat we een veilig ontvangst danwel locatie van uw retourzending kunnen traceren.
Postadres Retour:

Loulou interior & lifestyle

Bijenlaan 21

5692 VA Son en Breugel

Nederland

Nadat we uw geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen we uw retourverzoek zo snel mogelijk verwerken. Als aan alle bovengenoemde voorwaarden is voldaan, betalen we de totale aankoopprijs graag terug naar de oorspronkelijke betaalmethode binnen veertien (14) dagen na ontvangst van uw retourzending.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contact formulier indien u nog vragen of opmerkingen heeft over het retourneren van uw bestelling.

Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 20-04-2020.